Regulament Concurs

Scribbler_2

REGULAMENT CONCURS DE SCRIITURĂ NOIR „Omul Pernă”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului de scriitură noir „Omul Pernă”

este FUNDAȚIA CALEA VICTORIEI, cu sediul în Ștefan Mihăileanu nr. 28B, sector 2, Bucureşti, România, CIF 22498403. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.omulperna.ro și pe pagina de facebook www.facebook.com/omulperna13 . Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul de scriitură noir „Omul Pernă” se desfăşoară în perioada 1 – 10 noiembrie 2015, pe pagina de Facebook a proiectului Omul Pernă (www.facebook.com/omulperna13).

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 1 – 10 noiembrie 2015, vă invităm să trimiteți pe adresa gyemant@omulperna.ro texte și conținut media original, asociat culturii noir. Fiecare participant își asumă responsabilitatea pentru materialul trimis. Materialele vor fi publicate pe pagina de facebook a proiectului Omul Pernă (www.facebook.com/omulperna13), iar câștigătorul va fi autorul care obține cele mai multe like-uri.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 11 noiembrie 2015.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau într-o invitație dublă la Premiera spectacolului „Omul Pernă” – de Martin McDonagh, de la Teatrul Act, din data de 12 noiembrie, ora 19:00.

Numele câştigătorului concursului va fi anunțat atât pe site-ul www.omulperna.ro, cât și pe pagina de facebook (www.facebook.com/omulperna13).

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor celor interesați, fără nici o restricție.

Pot fi înscrise maximum două materiale text/video/imagine de către un singur participant.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Fundația Calea Victoriei va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.omulperna.ro.

Regulament întocmit în data de 30 octombrie 2015.